checkmarkLa vaskefirma i Oslo konkurrere

Flere vaskebyråer konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet på flyttevask Oslo. Tjenesten er helt gratis å bruke.

checkmark100% uforpliktende

Du velger selv om du vil takke ja til et av tilbudene, eller avslå alle.

checkmarkSpar tid og krefter

Bruk tiden på noe kjekkere enn å saumfare hver krinkelkrok på internett etter det beste tilbudet.

Sammenlign priser på flyttevask i Oslo fra flere vaskebyråer

Flyttevask.org er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste hvor vaskebyråene konkurrerer om å gi deg beste pris for flyttevask.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet, og du vil bli kontaktet av vaskefirma som leverer utvask der du skal ha oppdraget utført.

Det trenger ikke være vanskelig å spare penger ved flytting!

Tjenesten er enkel og effektiv. Du fyller ut det korte skjemaet for å motta tilbud, og du slipper å bruke tid på å sammenligne priser på tvers av ulike nettsider. Leverandørene vet at de konkurrerer med andre selskaper om jobben, og du kan derfor være trygg på at du får det beste tilbudet.

  • La vaskebyråene konkurrere – du får markedets billigste flyttevask.
  • Du slipper å lete frem leverandørene som tilbyr billig utvask der du bor.
  • Du bestemmer selv om du ønsker å takke ja til tilbudene eller ikke.
  • Fyll ut skjemaet og spar penger på utvasken.

Få uforpliktende tilbud her

Leverer dere til meg?

flyttevask oslo

Vi betjener følgende områder rundt Oslo og omegn: Oslo, stor-oslo, lillestrøm, asker, bærum, nannestad, jessheim, lørenskog, hønefoss, kongsberg, Ski, Oppegård, Skedsmo, Nittedal, Røyken, Sørum, Rælingen

Hva er flyttevask med garanti?

Våre leverandører har garanti på all flyttevask som utføres – det betyr at du skal være fornøyd, og at det skal være rengjort som avtalt.

Erfaringer og anbefalinger

Alle som bruker tjenesten får mulighet til å rangere flyttebyrået etter utført oppdrag. Vaskefirma med dårlig score fjernes som tilbyder.

Hvordan bør vasken gjennomføres?

Utvasken må gjennomføres skikkelig. En fin huskeregel er at boligen skal overleveres i samme stand som når du mottok den. Ordinær slitasje er innenfor – men ikke noe særlig mer. Husk alltid å:

* Rengjør bad og innredning. Herunder er det viktig å huske på baderomsvifte, sluk og under eventuel dusj
* Vask og støvtørking av alle falter. Inkluder skuffer og skap. Innvendig såvel som utvendig
* Hvitevarer må rengjøres skikkelig. Inne i, under, forran, bak og oppå. Husk onvne, platetoppen, kjøleskapet, vifter og fryseren
* Vindusvask inne og utenifra
* Støvsulg alltid gulv og eventuelle gulvtepper om dere har det.

Overlevering av bolig

Det er lett for at renholdet blir et tema for konflikt med boligens overtaker. Derfor er det klokt å alltid huske på å gå gjennom utvasken sammen med overtaker ved overtakelse. Dette sikrer at du slipper å komme opp i situasjoner der overtaker senere mener at vasken har blitt utført for dårlig. Godkjenn alltid renholdet med overtaker når de overtar boligen.

Hva koster flyttevask / utvask i Oslo ?

Priser for flyttevask i Oslo / utvask varierer stort. Det avhenger i stor grad av tilbud/etterspørsel – men følgelig også av faktorer som størrelse på bolig, hvitevarer, vinduer og reiselengde.

Om Flyttevask.org

Flyttevask.org lar vaskefirma konkurrere om å gi deg beste avtale for flyttehjelp. Bak siden står Spinvest AS som har som mål å hjelpe forbrukeren til å kunne ta et best mulig kjøpevalg. Les gjerne vår sjekkliste for flyttevask. Vi samarbeider med flyttebyra1.no

 

Få tilbud på flyttevask nå!

Siste anbud for Flyttevask i Oslo

[vx-entries form-id=”cf_718″ start=”0″ limit=”300″ per-page=”30″ col-labels=”beskriv jobben, storelse bolig, created” sortable=”true” pager=”true”]