checkmarkLa vaskefirma i Bergen og omegn konkurrere

Flere vaskebyråer konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet på flyttevask Bergen, Askøy, Sotra, Os, Knarvik. Tjenesten er helt gratis å bruke.

checkmark100% uforpliktende

Du velger selv om du vil takke ja til et av tilbudene, eller avslå alle.

checkmarkSpar tid og krefter

Bruk tiden på noe kjekkere enn å saumfare hver krinkelkrok på internett etter det beste tilbudet.

Sammenlign priser for flyttevask i Bergen fra ulike vaskefirma

Flyttevask.org er gratis og uforpliktende for deg som forbruker. Vår anbudstjeneste lar vaskebyrå konkurrere om å gi deg beste pris for flyttevask.

Du trenger kun å fylle ut skjemaet, og du blir deretter kontaktet av vaskefirma som leverer utvask i bergen og omegn.

Det skal være enkelt å spare penger!

Tjenesten er enkel og effektiv. Du fyller ut det korte skjemaet for å motta tilbud, og slipper å bruke tid på å sammenligne priser på tvers av ulike byråer. Leverandørene vet at de konkurrerer med andre selskaper om jobben, og du kan derfor være trygg på at du får det beste tilbudet.

  • Vaskebyråene konkurrerer om ditt oppdrag – du sikrer deg bergens billigste flyttevask.
  • Du slipper å lete frem leverandørene som tilbyr billig utvask der du bor.
  • Du bestemmer selv om du ønsker å takke ja til tilbudene eller ikke.
  • Fyll ut skjemaet og spar penger på utvasken.

Få uforpliktende tilbud her

Betjeningsområder

flyttevask bergen

Vi betjener følgende områder i Bergen og omegn: Sentrum, Åsane, Fyllingsdalen, Fana, Landås, Årstad, Laksevåg, Olsvik / Godvik, Sotra, Fjell, Sund, Øygarden, Askøy, Os, Osøyri, Knarvik, Meland, Kvam, Norheimsund. Kort og godt Bergen og ca. 1 time omkrets rundt.

Hva er flyttevask med garanti?

Du får garanti på flyttevask som utføres – det betyr at du skal være fornøyd etter utført jobb, og at det skal være rengjort som avtalt.

Erfaringer med vaskebyråene

Du vil kunne rangere og gi dine tilbakemeldinger på leverandøren du valgte. Tilbakemeldingen din er viktig for oss. Avdekkes useriøse aktører vil de fjernes som leverandør.

Hva koster flyttevask / utvask i Bergen?

Priser for flyttevask i Bergen / utvask varierer stort. Det avhenger i stor grad av tilbud/etterspørsel – men følgelig også av faktorer som størrelse på bolig, hvitevarer, vinduer og reiselengde.

Renholdsfirma i Bergen

Det finnes flere vaskebyrå i Bergen. Nedenfor lister vi opp noen vaskefirma som leverer flyttevask.

Jurgita Renhold

Adresse: Øvre holen, 5163 Laksevåg
Telefon: 925 62 500

Jurgita renhold er et vaskebyrå som leverer både vaskehjelp og flyttevask. De holder til på Laksevåg og har vært i renholdsbransjen siden 2016. Jurgita er et godkjent renholdsfirma som er opptatt av konkurransedyktige priser og samtidig god kvalitet

Citymaid avd Bergen

Adresse: Fabrikkgaten 3, 5059 Bergen
Telefon: 48315862

Citymaid er en av landets største vaskefirma med flere avdelinger rundt om i hele landet. I Bergen holder de til i fabrikkgaten, like ved kanalveien. Citymaid tilbyr tjenester som fast vaskehjelp, flyttevask og bedriftsrenhold.

Unik rengjøring

Adresse: Bergen sentrum
Telefon: 40972625 / 91569717

Unrik rengjøring holder til i Bergen sentrum og har visningsvask og utvask som sin spesialitet. De tilbyr også malertjenester til personer som flytter.

Smart Miljøservice avdeling Bergen

Telefon: 55226200

Smart miljøservice er et  flyttefirma med avdeling i Bergen som tilbyr tjenester som flyttehjelp, flyttevask og vaskehjelp. De er en godkjent renholdsbedrift og legger stor vekt på miljø.

Kløver renhold avd Bergen

Adresse: Janaflaten 30, 5179 Godvik
Telefon: 09090

Kløver renhold er et bergensbasert renholdsselskap med avdelinger også i andre byer. De holder til på Janaflaten i Godvik. Selskapet er godkjent som vaskefirma og tilbyr blant annet utvask, vaskehjelp og bedriftsvask. Kløver renhold har avtaler med flere meglerkontorer i og rundt Bergen.

Flyttevask.org

Flyttevask.org organiserer anbud for deg som er ute etter flyttevask. Vårt mål er at forbruker enkelt skal kunne ta et opplyst og godt valg. Vi leverer i Bergen, Oslo og resten av landet. Vi har også startet flyttebyra1.no for der som ønsker en anbudstjeneste for resten av flyttingen. Dersom du er ute etter å finne beste tjenester, kan du besøke besteitest.no

 

Få tilbud på flyttevask nå!
Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 4.8]